Gelukspoppetjes voor collega's bij afscheid van het werk

Artikel 42 van 247

Voor Carolien mochten we op de dagopvang voor mensen met een beperking sleutelhangers laten maken. Deze gelukspoppetjes sleutelhangers zijn gemaakt met het vergeetmenietje. Voor iedereen waar Carolien afscheid van heeft genomen, met een eigen naam eraan. De presentatie heeft ze Coronaproof gedaan door de sleutelhangers over een tekst te leggen en bij het nemen van de eigen naam werd de tekst zichtbaar voor iedereen. 

Het is wel zeker dat iedereen die een gelukspoppetjes sleutelhanger op deze manier krijgt, niet snel zal vergeten van wie die deze heeft gekregen.

Dank je wel Carolien voor de leuke foto's van de gelukspoppetjes sleutelhangers en je eigen inbreng daarin!

Want afscheid nemen van een collega of van je werk wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In onze winkel vind je cadeautjes voor zowel vrouwelijke als mannelijke collega's.

Wat zet je op een kaartje? Wens je collega die afscheid neemt veel geluk en succes toe met de nieuwe baan, bedank je collega voor de leuke samenwerking of wens je collega een mooi pensioen toe. Een nieuwe fase breekt aan, maar natuurlijk niet zonder een passend afscheidscadeautje. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. jans@gelukspoppetjes.eu

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel