Hoe werkt een "grote" gelukspoppetjes opdracht?

Artikel 26 van 248

Soms krijgen we prachtige opdrachten waarbij heel veel geluk wordt verspreid. Meestal is dat een bedrijf, een school of een instelling. Deze opdracht is bijvoorbeeld een bedankje voor mensen die zich enorm hebben ingezet tijdens de corona pandemie. Maar het kan ook voor een school zijn waarvan de leerlingen zijn geslaagd, of om ze succes te wensen voor een examen.

Hoe gaat zo'n grote opdracht nu in z'n werk?
Eerst maken we natuurlijk afspraken met de klant en vaak moet daar dan nog officieel toestemming voor worden gegeven.

Als dat er is gaan we bestellen, de gelukspoppetjes, voor sleutelhangers de letters en ringen, de kaartjes, die evt ook op maat gemaakt kunnen worden.

Soms mogen we de geluks bedankjes ook naar alle medewerkers of klanten sturen, dus dan moeten er ook voldoende bubbelenveloppen en postzegels komen om alle gelukspoppetjes netjes te kunnen verzenden.

Bij de dagopvang voor mensen met een beperking gaan ze de sleutelhangers maken en vast de gelukskaartjes in de cellofaan zakjes doen. Niet iedereen kan hetzelfde werk doen, maar iedereen doet het wel met veel passie en plezier.
Een ander gaat vast de stickers op de enveloppen plakken en de adresstickers. Er is iemand die het weer leuk vind om de gelukszakjes in de enveloppen te doen en een ander plakt ze weer dicht. Allemaal werk dat bij die specifieke persoon past.
Dan gaan de zakken met post naar de Spar in Veldhoven die voor de verzending van alle enveloppen zorgt naar PostNl.

En dan uiteindelijk komt er natuurlijk taart! Deze opdracht was voor de GGD in Zeeland en het was een plezier om te zien met hoeveel passie er met teamwork aan is gewerkt.

Foto's zijn geplaatst met toestemming!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel