Sorteer op
per pagina
 • 4 Dubbele sleutelhanger met musketonhaak
  4 Dubbele sleutelhanger met musketonhaak

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met 4 verschillende woorden naar keuze en een musketonhaak. De woorden mag je in de velden vermelden.

  Je kunt er bv van maken:
  - vriendschap - gezondheid - geluk - liefde- hoop - geluk - liefde -…

  € 6,95
 • Geluksvogeltje sleutelhanger "zet door"
  Geluksvogeltje sleutelhanger "zet door"

  Voor een coach mochten we heel veel geluksvogeltjes sleutelhangers maken met "zet door". Omdat we dit zo'n leuk idee vinden om iemand te motiveren/stimuleren besloten we om deze ook op de site te zetten. Een leuk aardigheidje om…

  € 1,55
 • Namaste gelukspoppetje boeddha sleutelhanger
  Namaste gelukspoppetje boeddha sleutelhanger

  Gelukspoppetje boeddha sleutelhanger met NAMASTE eraan. We hebben hier ook een leuk gelukspoppetjes kaartje bij laten maken en een boeddha gelukspoppetjes notitieblokje. Deze kun je er evt bij bestellen en dat maakt dan een mooi…

  € 1,55
 • Kanjer gelukspoppetje hoefijzer sleutelhanger
  Kanjer gelukspoppetje hoefijzer sleutelhanger

  Voor welke kanjer bestel je deze gelukspoppetjes sleutelhanger. Een gelukspoppetje hoefijzer, voor alle geluk van de wereld voor de kanjer die deze krijgt!

  € 1,55
 • Hou vol gelukspoppetjes sleutelhanger
  Hou vol gelukspoppetjes sleutelhanger

  "Hou vol" gelukspoppetjes sleutelhanger. Een klein beetje geluk aan iemand geven die de moed niet op mag geven, die een steuntje in de rug kan gebruiken of voor iemand die een beetje moeite heeft om vol te houden in lastige…

  € 1,55
 • Summer geluksengeltje sleutelhanger
  Summer geluksengeltje sleutelhanger

  Zo heerlijk om de zomer mee te nemen waar je ook gaat, met deze gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksengeltje.

  € 1,55
 • Blij met jou gelukspoppetjes sleutelhanger
  Blij met jou gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met de tekst
  BLIJ MET JOU eraan. Deze gelukspoppetjes sleutelhanger is ook met een ander gelukspoppetje te bestellen en worden voor je gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.Wat leuk is…

  € 1,95
 • I love you gelukspoppetje hartje sleutelhanger
  I love you gelukspoppetje hartje sleutelhanger

  Sleutelhanger liefde I love (hartjeskraal) you sleutelhanger met gelukspoppetje met het hartje op de buik. Als je deze gelukspoppetjes sleutelhanger van iemand krijgt, dan is dat wel een heel lief gebaar!

  Handgemaakte…

  € 1,55
 • Omarm gelukspoppetje sleutelhanger met tekst.
  Omarm gelukspoppetje sleutelhanger met tekst.

  Omarm gelukspoppetjes sleutelhanger met woord naar keuze. Je kunt kiezen voor:

  KNUFFEL
  HOU VOL
  LIEFSZou je er liever een met een ander woord kiezen dan kun je dat bij opmerkingen vermelden (max 7 letters)

  De gelukspoppetjes…

  € 1,75
 • Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetje met het hartje op de buik
  Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetje met het hartje op de buik

  Topjuf sleutelhanger die natuurlijk heel leuk past bij een van de gelukspoppetjes pennen waar "TOPJUF" op staat en oa dit gelukspoppetje. De pennen en kaartjes zijn er apart bij te bestellen.

  € 1,55
 • Byebye gelukspoppetjes sleutelhanger met geluks koffertje
  Byebye gelukspoppetjes sleutelhanger met geluks koffertje

  BYEBYE GELUKSPOPPETJE SLEUTELHANGERGa je verhuizen, een lange reis maken of naar een andere baan of school? Dan is een uitzwaaikoffertje met BYEBYE natuurlijk een leuk klein cadeautje of bedankje.

  Kan BYEBYE ook aan andere…

  € 1,95
 • Sleutelhanger met wens of naam
  Sleutelhanger met wens of naam

  Gelukssleutelhanger met ons unieke gelukshangertje "hand met kaarsje". Voor een sterkte wens, maar ook om een kaarsje te branden voor iemand omdat ze wel een beetje geluk kunnen gebruiken. We maken er een woord of naam naar keuze…

  € 1,75
 • Lucky ducky gelukseendje sleutelhanger
  Lucky ducky gelukseendje sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met het gelukseendje. Kies zelf een woord of naam die we aan de gelukspoppetjes sleutelhanger kunnen laten maken voor je. Er mogen 7 letters aan, wil je er meer dan kun je deze hier los bij bestellen.…

  € 1,75
 • "I love dogs" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "I love dogs" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met het hondje gelukshangertje en tekst "I love dogs". Deze gelukspoppetjes sleutelhanger is natuurlijk ook heel leuk met de naam van je hond eraan. Dat kun je aangeven in het tekstveld.

  Op de foto's…

  € 1,75
 • Merry Xmas sleutelhanger
  Merry Xmas sleutelhanger

  Gelukspoppetje sleutelhanger voor de kerst. Leuk voor aan een cadeautje of als cadeautje. Ook leuk om op te sturen naar iemand die je dierbaar is.

  Keuze uit verschillende gelukspoppetjes.

  € 1,70
 • "Je kunt het" geluksvoetjes sleutelhanger
  "Je kunt het" geluksvoetjes sleutelhanger

  Leuke gelukspoppetjes sleutelhanger met tekst "je kunt het". Gaaf voor een examen, iemand die een wandeldrie- of vierdaagse gaat wandelen. Of iets anders waar iemand een opkikkertje voor kan gebruiken!

  € 1,75
 • De vlag kan uit.... geslaagd!
  De vlag kan uit.... geslaagd!

  Geslaagd, dan kan de vlag uit! Leuk kleinigheidje om cadeau te geven aan iemand die net is geslaagd voor een examen van school of rijbewijs.

  € 1,65
 • PROOST gelukspoppetjes sleutelhanger met bierpul
  PROOST gelukspoppetjes sleutelhanger met bierpul

  Een gelukspoppetjes sleutelhanger met een bierpul en "PROOST". Een leuk kleinigheidje om met iemand te proosten, ook als je er mss niet bij kunt zijn. Het gelukskaartje met de geluksbierpul erop is natuurlijk ook bij te bestellen!

  € 1,95
 • Gelukspoppetjes sleutelhanger met dubbel gelukspoppetje
  Gelukspoppetjes sleutelhanger met dubbel gelukspoppetje

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met 2 gelukspoppetjes naar keuze. Er kunnen dan 2 namen cijfers aan gemaakt worden wat natuurlijk leuk is om er een leeftijd, jaartal of telefoonnummer aan te maken (max 7 letters of cijfers).

  De…

  € 3,00
 • Gelukspoppetjes sleutelhanger met 3 gelukspoppetjes
  Gelukspoppetjes sleutelhanger met 3 gelukspoppetjes

  Sleutelhanger met bruid en bruidegom en een hartje met de trouwdatum! De namen en datum kunt u bij opmerkingen doorgeven. Geeft u geen namen of datum door dan leveren we de sleutelhanger gewoon met de 3 keuzes van gelukspoppetjes.…

  € 4,50
 • Sleutelhanger groot gelukspoppetje met eigen tekst
  Sleutelhanger groot gelukspoppetje met eigen tekst

  Een gelukspoppetje in groot formaat met een eigen tekst of als naam sleutelhanger. Laat ons via mail info@gelukspoppetjes.eu of bij opmerkingen bij uw bestelling weten wat voor tekst we mogen maken aan dit grote gelukspoppetje!…

  € 2,95
 • "All the best" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "All the best" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Een gelukspoppetjes sleutelhanger om iemand het allerbeste toe te wensen. Leuk bij afscheid van een stage, vertrek naar het buitenland, afscheids traktatie van school of als afscheidscadeautje van collega's. Deze worden met de…

  € 1,95
 • Dankjewel gelukspoppetjes sleutelhanger
  Dankjewel gelukspoppetjes sleutelhanger

  Dankjewel gelukspoppetjes sleutelhanger met een gewoon houten gelukspoppetje. Leuk om iemand te bedanken om wat voor reden dan ook!

  € 1,75
 • "OPKIKKER" gelukskikkertje sleutelhanger
  "OPKIKKER" gelukskikkertje sleutelhanger

  Wie kan er een opkikkertje gebruiken, iemand die ziek is of verdriet heeft, iemand die voor een examen aan het leren is, een collega, een vriendin of een kind dat net dat steuntje in de rug nodig heeft. Of een opkikkertje speciaal…

  € 1,60
Sorteer op
per pagina

Sleutelhanger met naam

Met natuurlijk een leuk gelukspoppetje *cadeautip*

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Denk er dan eens aan om een sleutelhanger met naam te laten maken. Of ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje dat handig is voor je sleutels, dan is de sleutelhanger met naam een origineel ideetje.

De sleutelhangers zijn geschikt voor jong en oud en kunnen gepersonaliseerd worden met de gewenste naam of woord. Je kunt de naamsleutelhanger trakteren, maar je kunt er ook een laten maken voor de sleutel van je tuinhuis met een gelukshuisje eraan, je slaapkamer, de kelder of je vakantiehuisje. Er is een grote keuze aan gelukspoppetjes en deze sleutelhangers zijn heel betaalbaar. 

Een sleutelhanger met naam is niet alleen handig voor jezelf, maar je kunt deze ook laten maken voor speciale gelegenheden, zoals een gezonde traktatie voor op school, een bruiloft, babyshower, een toitoi voor een theater voorstelling of als relatie geschenkje aan je klanten.

Deze handgemaakte sleutelhangers zijn ook een mooi gebaar naar je collega's, als aardigheidje door de brievenbus, als waardering voor je personeel, als afscheid bij pensioen of niet leuk maar wel een fijn aandenken na de begrafenis of crematie van een dierbare overledene. Met een naamsleutelhanger geef je een mooi persoonlijk cadeau wat nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Zelf maken of laten maken?

Als je graag een sleutelhanger met naam aan iemand wil geven heb je de keuze om deze zelf te maken of dat wij die voor je laten maken. Een van de belangrijkste reden om de naam sleutelhangers zelf te maken zijn de kosten. Het is iets goedkoper om de sleutelhangers zelf te maken. Maar, mogen wij ze voor je laten maken dan geef je de mensen op de dagopvang een hele fijne activiteit om te mogen doen. De sleutelhangers zullen allemaal met liefde voor je worden gemaakt, een fijne bezigheid voor deze speciale mensen in onze samenleving.

Een andere overweging kan tijd zijn, als je je sleutelhangers snel in huis wil hebben, dan kun je dat aan ons doorgeven en worden ze met spoed voor je gemaakt. Je kunt ook al de letterkralen los bestellen, met de gelukspoppetjes en sleutelhangerringen en ze zelf maken. Maar wellicht zijn ze bij ons op de dagopvang sneller klaar als je veel gepersonaliseerde sleutelhangers nodig hebt.

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeautje dat niet te duur mag zijn? Dan kun je bij ons een hele gave sleutelhanger met naam laten maken. Je kunt kiezen uit meer dan 150 verschillende gelukspoppetjes en dan is er vast wel eentje bij die leuk is voor de ontvanger. En behalve een naam kun je natuurlijk ook een speciale tekst of woord aan de sleutelhanger laten maken. Handgemaakt en van goede kwaliteit, perfect voor jou persoonlijk cadeautje! 
De gelukspoppetjes sleutelhangers kunnen ook worden gemaakt met de naam van je bedrijf om ze als kleine relatiegeschenkjes weg te geven. 
Deze persoonlijke attenties worden allemaal gemaakt op de dagopvang bij ons in Veldhoven.

Of je er nu voor kiest om zelf je naamsleutelhangers te maken met onze gelukspoppetjes of dat je de gelukspoppetjes sleutelhangers met namen door ons laat maken, het gaat erom dat je een persoonlijk betaalbaar cadeautje hebt om uit te delen! Bij ons ben je in ieder geval aan het juiste adres voor een persoonlijke traktatie, dus neem snel een kijkje in ons enorme assortiment en ontdek alle opties die we je kunnen bieden op het gebied van gelukspoppetjes attenties!

Naam sleutelhanger zelf maken

Wat je nodig hebt voor het maken van een gelukspoppetjes naam sleutelhanger zijn, een sleutelhanger ring, een gelukspoppetje naar keuze, letterkralen en een dun rijgdraadje. Alle materialen zijn bij ons te bestellen zodat je snel aan de slag kunt om je eigen sleutelhangers met namen te maken met uiteraard een leuk gelukspoppetje erbij!

Het maken van een sleutelhanger met naam en een gelukspopje is niet moeilijk. Je haalt door de lus van het gelukspoppetje een dun dubbel rijgdraadje, zodat je de letterkralen er makkelijk aan kunt rijgen. Rijg de letter kralen op de juiste kralen aan het gelukspoppetje, te beginnen met de laatste letter van de naam of woord. Daarna haal je het rijgdraadje eruit en haal je het bovenste lusje van het gelukspoppetje aan de sleutelhanger ring. En je unieke naamsleutelhanger is klaar!

Levertijd handgemaakte artikelen

Bij het bestellen van een sleutelhanger met naam is het handig om rekening te houden met de levertijd. Nadat de bestelling is geplaatst, wordt deze door ons team verwerkt en doorgezet naar de dagopvang. Daar wordt de naamsleutelhanger met liefde gemaakt door hele speciale mensen, zij werken heel zorgvuldig en netjes aan jou bestelling! De sleutelhangers met tekst zijn vaak op voorraad omdat ze zo ennthousiast zijn op de dagopvang dat ze daar vast wat voorraad voor maken. 
Houdt er rekening mee dat als je de naamsleutelhangers besteld dat het 1 dag kost om ze te maken. Soms iets langer als het heel erg druk is. Heb je er een beetje spoed mee, geef dat dan gerust aan ons door, we geven je bestelling dan even voorrang.

Nadat we de sleutelhangers met naam op hebben gehaald bij de dagopvang voor mensen met een beperking, pakken we je bestelling netjes en zorgvulig voor je in en brengen we het naar de post. PostNL zal het pakketjes vervolgens bij je bezorgen. 
Mocht er een vraag zijn over onze levertijden, neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat de sleutelhangers met naam als traktatie op tijd en naar tevredenheid bij je wordt bezorgd.

De prijs van een handgemaakte sleutelhanger

De handgemaakte gelukspoppetjes sleutelhangers verschillen in prijs door het gekozen gelukspoppetje en de hoeveelheid letters. Soms wil iemand meerdere gelukspoppetjes aan een sleutelhangerring en daardoor veranderd de prijs ook. Daardoor kan de personalisatie van een sleutelhanger van prijs verschillen.

De goedkoopste naam sleutelhanger kost bij ons € 1,55 per stuk en dit is inclusief BTW. Ook de goedkope sleutelhangers met een woord eraan beginnen bij € 1,55. Zo proberen we voor iedereen een zo gunstig mogelijke prijs te hanteren. Wil je meer dan 100 naamsleutelhangers, neem dan contact met ons op. Deze sleutelhangers zijn dan een leuke traktatie of weggever die zeker een unieke indruk achterlaat!

Gelukspoppetjes sleutelhanger met naam

Kei leuk deze naamsleutelhangers met een gelukspoppetje eraan. Uiteraard kunnen we alle houten gelukspoppetjes gebruiken om er een leuke sleutelhanger van te maken. Ook voor een jubileum, een kerstpakket, een verjaardag, traktatie, een afscheid, een trouw bedankje, we maken alle gelukspoppetjes sleutelhangers naar jou wensen!

Ons "standaard" gelukspoppetje sleutelhanger met woord worden gemaakt door mensen met een beperking bij ons in het dorp. Je geeft met deze leuke kleinigheidjes dus nog meer geluk dan je al denkt!

Sleutelhanger met gelukspoppetje

Vind je een van onze gelukspoppetjes sleutelhangers leuk en wilt je deze naamsleutelhangers in onze gelukspoppetjes winkel bestellen, geef ons dan bij opmerkingen, of via de mail door welke naam of woord we aan de gelukspoppetjes sleutelhanger mogen maken. Er mogen per sleutelhanger 7 letters (deze zijn 6x6 mm) aan, wil je meer dan 7 letters dan kun je deze bij bestellen. Hou je er rekening mee dat als je meer dan 10 letters wil je ook een langer touwtje bij moet bestellen, die gaan we dan voor je maken! Maat en grootte van de gelukssleutelhangers kunnen varieeren. We gebruiken standaard de vierkante letters (er zijn geen letters met een trema of streepjes ed) en in het geval van cijfers, gebruiken we de ronde cijferkralen! De stevige sleutelhangerring is ongeveer 2-2.5 cm doorsnee en de gelukspoppetjes hebben verschillende maten, die vind je bij de beschrijvingen van de betreffende gelukspoppetjes.

Cadeautje op maat

Wil je liever een ander gelukspoppetje aan de naamsleutelhanger, laat ons dat dan weten, we maken alles uniek voor je op maat! Bestel je sleutelhangers met een handgemaakt gelukspoppetje dan maken we deze van kralen speciaal voor je en is dus elk gelukshangertje anders!

*KAN NIET KIEZEN GELUKSPOPPETJE* is ook een keuze, wij maken dan een keuze voor jou, een verrassing dus! Bestel je meerdere gelukspoppetjes sleutelhanger met "kan niet kiezen" dan zorgen we ervoor dat je een leuke mix krijgt van onze gelukspoppetjes!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel