per pagina
Sorteer op
 • Lucky me gelukspoppetjes sleutelhanger
  Lucky me gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met de gelukslama. Deze gelukssleutelhanger heeft als tekst "Lucky me" maar kan uiteraard ook met andere tekst of met naam worden gemaakt. Deze kun je dan bij de opmerkingen vermelden.

  € 1,75
 • Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger
  Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger

  Geluksklavertje vier sleutelhanger met tekst BEDANKT er aan. Deze sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvand door mensen met een beperking. Zo verspreid je dus dubbel geluk want ze vinden het geweldig om onze gelukspoppetjes…

  € 1,55
 • I love music met geluksgitaartje
  I love music met geluksgitaartje

  Roze geluksgitaartjes met I love MUSIC eraan. Leuk voor leerlingen op de muziekschool of iemand die graag muziek luistert of speelt.

  € 1,55
 • Byebye gelukspoppetjes sleutelhanger met een gewoon gelukspoppetje
  Byebye gelukspoppetjes sleutelhanger met een gewoon gelukspoppetje

  Ben je er weg van, ga je verhuizen, krijg je een nieuwe baan, is er een nieuwe uitdaging, ga je van school, stop je bij een club, dan is deze gelukspoppetjes sleutelhanger leuk om uit te delen, of als traktatie op school. Deze…

  € 1,55
 • BEE-happy gelukspoppetjes sleutelhanger met bijtje
  BEE-happy gelukspoppetjes sleutelhanger met bijtje

  BEE-happy geluksbijtje sleutelhanger. We hebben inmiddels een leuk assortiment gelukspoppetje bijtje artikelen die allemaal leuk bij dit ontwerp passen, zoals te zien op de andere foto's. Deze zijn apart bij te bestellen!

  € 1,65
 • Love-hope-blessed-faith gelukspoppetjes sleutelhanger
  Love-hope-blessed-faith gelukspoppetjes sleutelhanger

  Handgemaakte sleutelhanger met de woorden

  HOPE
  LOVE
  BLESSED
  FAITHEen mooie sleutelhanger voor iemand die dat sprankje hoop, dat beetje extra liefde heel goed kan gebruiken.

  € 3,50
 • Gelukspoppetje sleutelhanger "geslaagd" met geluksprofessor
  Gelukspoppetje sleutelhanger "geslaagd" met geluksprofessor

  Wat een topper, je bent geslaagd! Dan is het heel leuk om klein beetje geluk te krijgen, je eigen gelukspoppetje professor met "geslaagd" eraan. Deze gelukspoppetjes sleutelhangers zijn ook als naamsleutelhangers te bestellen…

  € 2,10
 • "Knapperd" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Knapperd" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksspiegeltje en tekst "knapperd". Deze spiegel kunnen we ook maken als naamsleutelhanger of met een ander woord.

  Betekenissen voor knapperd zijn:
  knap mens - intelligent persoon -…

  € 1,80
 • Carpe Diem gelukspoppetje sleutelhanger met klavertje vier
  Carpe Diem gelukspoppetje sleutelhanger met klavertje vier

  Carpe Diem gelukspoppetje sleutelhanger met het klavertje vier eraan. Capre Diem, pluk de dag!
  Dit gelukspoppetje kunnen we ook als naamsleutelhanger maken of met een ander gelukspoppetje. Kies je gelukspoppetje in het keuzemenu!

  € 1,75
 • Beauty gelukksseutelhanger
  Beauty gelukksseutelhanger

  Geluksspiegel met tekst of een naamsleutelhanger. Deze is gemaakt met "beauty" maar kan ook met namen worden gemaakt, of de naam van de schoonheidssalon.

  Aan elke naamsleutelhanger mogen 7 letters, meerdere letters zijn hier bij…

  € 1,70
 • Ik denk aan je sleutelhanger met geluksenvelopje
  Ik denk aan je sleutelhanger met geluksenvelopje

  Geluksenvelopje met tekst "Denk aan je". Een lieve kleine attentie om iemand een hart onder de riem te steken en te laten weten dat je aan iemand denkt. net dat kleine beetje steun kan een grote betekenis hebben!

  Wil je deze…

  € 1,95
 • Kanjer sleutelhanger met gewoon gelukspoppetje
  Kanjer sleutelhanger met gewoon gelukspoppetje

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met "KANJER" eraan en een gewoon gelukspoppetje. Deze gelukspoppetjes kunnen we natuurlijk ook als naamsleutelhanger met naam of namen laten maken op de dagopvang voor mensen met een beperking.…

  € 1,55
 • Gelukshondje sleutelhanger met naam
  Gelukshondje sleutelhanger met naam

  Gelukspoppetje hondje met naam sleutelhanger. Laat ons weten welke naam we mogen laten maken voor aan deze unieke hondjes sleutelhanger. Er mogen 7 letters aan de sleutelhanger, wil je er meer dan kun je die extra bij bestellen.

  € 1,75
 • Love You gelukspoppetjes sleutelhanger
  Love You gelukspoppetjes sleutelhanger

  Love you gelukspoppetjes sleutelhanger met het gelukspoppetje met het hartje op de buik. Deze gelukssleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en kunnen uiteraard ook met een andere tekst worden…

  € 1,75
 • Topjuf of meester met houten gelukspoppetje sleutelhanger
  Topjuf of meester met houten gelukspoppetje sleutelhanger

  Het houten gelukspoppetje voor de juf of meester. Deze zijn natuurlijk ook met naam van de juf of meester te bestellen. Leuk als bedankje op het einde van het jaar, maar ook leuk, lekker onverwacht zomaar ergens in het…

  € 1,55
 • Houdoe gelukspoppetjes sleutelhanger
  Houdoe gelukspoppetjes sleutelhanger

  Een echte "Brabantse" gelukspoppetjes sleutelhanger "houdoe"! Weer eens wat anders bij een afscheid om een gelukspoppetje met een dialect cadeau te geven. Wil je een gelukspoppetjes sleutelhanger met een woord uit je eigen dialect…

  € 1,55
 • Best mom, best dad of super broer gelukspoppetjes sleutelhanger
  Best mom, best dad of super broer gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspopeptjes sleutlehanger met tekst

  Best mom

  Best dad

  Super broer

  of iets anders natuurlijk!

  € 1,55
 • Gelukskroontje met tekst
  Gelukskroontje met tekst

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met tekst. Wil je graag een andere tekst, dan horen we dat graag, we maken het dan gewoon op maat voor je!

  Deze gelukskroontjes zijn naar keuze in deze kleuren kroontjes, je kunt dit zelf kenbaar…

  € 1,55
 • My loving angel geluksengeltje
  My loving angel geluksengeltje

  My loving (hartje) angel geluksengeltje sleutelhanger. Deze sleutelhanger kunnen we ook in een andere variant maken als u dat graag wilt. We horen dan graag wat we aan deze gelukspoppetjes sleutelhanger mogen maken.

  € 1,70
 • Superlehrer gelukspoppetjes sleutelhanger
  Superlehrer gelukspoppetjes sleutelhanger

  Voor alle Duitse leraren en leraressen een leuke gelukspoppetjes sleutelhanger met het gelukspoppetje Guido. Uiteraard kunnen we deze gelukspoppetjes sleutelhanger "Superlehrer" ook maken met de naam van de juf of meester!

  € 2,25
 • Stolz auf Dich gelukspoppetjes sleutelhanger
  Stolz auf Dich gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetje met hartje op de buik sleutelhanger met "Stolz auf Dich". Deze "trots op jou" sleutelhanger kunnen we natuurlijk ook maken met de naam van iemand of van een bedrijf.

  € 2,00
 • Viel Gluck gelukspoppetjes sleutelhanger
  Viel Gluck gelukspoppetjes sleutelhanger

  Wie wens jij "Viel Gluck"? Een leuke gelukspoppetjes sleutelhanger om aan iemand in Duitsland te sturen die wel een beetje geluk kan gebruiken.

  € 1,90
 • Gluckspilz gelukspoppetje sleutelhanger
  Gluckspilz gelukspoppetje sleutelhanger

  De Duitse vertaling voor "geluksvogel" is "Gluckspilz" dus ook voor onze buren maken we geluksvogeltjes in onze collectie gelukspoppetjes. We vonden uiteraard de geluks paddestoel daar het meest passende gelukspoppetje bij.

  € 1,80
 • Danke geluksengeltje sleutelhanger
  Danke geluksengeltje sleutelhanger

  Een Duitstalige "dank je wel" sleutelhanger. Leuk om iemand te bedanken die Duits spreekt of in Duitsland woont. natuurlijk kunnen we deze gelukspoppetjes sleutelhanger ook in andere talen maken!

  € 1,50
  121 - 144 van 192 resultaten
 • 1
 • ...
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Sleutelhanger met naam

Met natuurlijk een leuk gelukspoppetje *cadeautip*

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Denk er dan eens aan om een sleutelhanger met naam te laten maken. Of ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje dat handig is voor je sleutels, dan is de sleutelhanger met naam een origineel ideetje.

De sleutelhangers zijn geschikt voor jong en oud en kunnen gepersonaliseerd worden met de gewenste naam of woord. Je kunt de naamsleutelhanger trakteren, maar je kunt er ook een laten maken voor de sleutel van je tuinhuis met een gelukshuisje eraan, je slaapkamer, de kelder of je vakantiehuisje. Er is een grote keuze aan gelukspoppetjes en deze sleutelhangers zijn heel betaalbaar. 

Een sleutelhanger met naam is niet alleen handig voor jezelf, maar je kunt deze ook laten maken voor speciale gelegenheden, zoals een gezonde traktatie voor op school, een bruiloft, babyshower, een toitoi voor een theater voorstelling of als relatie geschenkje aan je klanten.

Deze handgemaakte sleutelhangers zijn ook een mooi gebaar naar je collega's, als aardigheidje door de brievenbus, als waardering voor je personeel, als afscheid bij pensioen of niet leuk maar wel een fijn aandenken na de begrafenis of crematie van een dierbare overledene. Met een naamsleutelhanger geef je een mooi persoonlijk cadeau wat nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Zelf maken of laten maken?

Als je graag een sleutelhanger met naam aan iemand wil geven heb je de keuze om deze zelf te maken of dat wij die voor je laten maken. Een van de belangrijkste reden om de naam sleutelhangers zelf te maken zijn de kosten. Het is iets goedkoper om de sleutelhangers zelf te maken. Maar, mogen wij ze voor je laten maken dan geef je de mensen op de dagopvang een hele fijne activiteit om te mogen doen. De sleutelhangers zullen allemaal met liefde voor je worden gemaakt, een fijne bezigheid voor deze speciale mensen in onze samenleving.

Een andere overweging kan tijd zijn, als je je sleutelhangers snel in huis wil hebben, dan kun je dat aan ons doorgeven en worden ze met spoed voor je gemaakt. Je kunt ook al de letterkralen los bestellen, met de gelukspoppetjes en sleutelhangerringen en ze zelf maken. Maar wellicht zijn ze bij ons op de dagopvang sneller klaar als je veel gepersonaliseerde sleutelhangers nodig hebt.

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeautje dat niet te duur mag zijn? Dan kun je bij ons een hele gave sleutelhanger met naam laten maken. Je kunt kiezen uit meer dan 150 verschillende gelukspoppetjes en dan is er vast wel eentje bij die leuk is voor de ontvanger. En behalve een naam kun je natuurlijk ook een speciale tekst of woord aan de sleutelhanger laten maken. Handgemaakt en van goede kwaliteit, perfect voor jou persoonlijk cadeautje! 
De gelukspoppetjes sleutelhangers kunnen ook worden gemaakt met de naam van je bedrijf om ze als kleine relatiegeschenkjes weg te geven. 
Deze persoonlijke attenties worden allemaal gemaakt op de dagopvang bij ons in Veldhoven.

Of je er nu voor kiest om zelf je naamsleutelhangers te maken met onze gelukspoppetjes of dat je de gelukspoppetjes sleutelhangers met namen door ons laat maken, het gaat erom dat je een persoonlijk betaalbaar cadeautje hebt om uit te delen! Bij ons ben je in ieder geval aan het juiste adres voor een persoonlijke traktatie, dus neem snel een kijkje in ons enorme assortiment en ontdek alle opties die we je kunnen bieden op het gebied van gelukspoppetjes attenties!

Naam sleutelhanger zelf maken

Wat je nodig hebt voor het maken van een gelukspoppetjes naam sleutelhanger zijn, een sleutelhanger ring, een gelukspoppetje naar keuze, letterkralen en een dun rijgdraadje. Alle materialen zijn bij ons te bestellen zodat je snel aan de slag kunt om je eigen sleutelhangers met namen te maken met uiteraard een leuk gelukspoppetje erbij!

Het maken van een sleutelhanger met naam en een gelukspopje is niet moeilijk. Je haalt door de lus van het gelukspoppetje een dun dubbel rijgdraadje, zodat je de letterkralen er makkelijk aan kunt rijgen. Rijg de letter kralen op de juiste kralen aan het gelukspoppetje, te beginnen met de laatste letter van de naam of woord. Daarna haal je het rijgdraadje eruit en haal je het bovenste lusje van het gelukspoppetje aan de sleutelhanger ring. En je unieke naamsleutelhanger is klaar!

Levertijd handgemaakte artikelen

Bij het bestellen van een sleutelhanger met naam is het handig om rekening te houden met de levertijd. Nadat de bestelling is geplaatst, wordt deze door ons team verwerkt en doorgezet naar de dagopvang. Daar wordt de naamsleutelhanger met liefde gemaakt door hele speciale mensen, zij werken heel zorgvuldig en netjes aan jou bestelling! De sleutelhangers met tekst zijn vaak op voorraad omdat ze zo ennthousiast zijn op de dagopvang dat ze daar vast wat voorraad voor maken. 
Houdt er rekening mee dat als je de naamsleutelhangers besteld dat het 1 dag kost om ze te maken. Soms iets langer als het heel erg druk is. Heb je er een beetje spoed mee, geef dat dan gerust aan ons door, we geven je bestelling dan even voorrang.

Nadat we de sleutelhangers met naam op hebben gehaald bij de dagopvang voor mensen met een beperking, pakken we je bestelling netjes en zorgvulig voor je in en brengen we het naar de post. PostNL zal het pakketjes vervolgens bij je bezorgen. 
Mocht er een vraag zijn over onze levertijden, neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat de sleutelhangers met naam als traktatie op tijd en naar tevredenheid bij je wordt bezorgd.

De prijs van een handgemaakte sleutelhanger

De handgemaakte gelukspoppetjes sleutelhangers verschillen in prijs door het gekozen gelukspoppetje en de hoeveelheid letters. Soms wil iemand meerdere gelukspoppetjes aan een sleutelhangerring en daardoor veranderd de prijs ook. Daardoor kan de personalisatie van een sleutelhanger van prijs verschillen.

De goedkoopste naam sleutelhanger kost bij ons € 1,55 per stuk en dit is inclusief BTW. Ook de goedkope sleutelhangers met een woord eraan beginnen bij € 1,55. Zo proberen we voor iedereen een zo gunstig mogelijke prijs te hanteren. Wil je meer dan 100 naamsleutelhangers, neem dan contact met ons op. Deze sleutelhangers zijn dan een leuke traktatie of weggever die zeker een unieke indruk achterlaat!

Gelukspoppetjes sleutelhanger met naam

Kei leuk deze naamsleutelhangers met een gelukspoppetje eraan. Uiteraard kunnen we alle houten gelukspoppetjes gebruiken om er een leuke sleutelhanger van te maken. Ook voor een jubileum, een kerstpakket, een verjaardag, traktatie, een afscheid, een trouw bedankje, we maken alle gelukspoppetjes sleutelhangers naar jou wensen!

Ons "standaard" gelukspoppetje sleutelhanger met woord worden gemaakt door mensen met een beperking bij ons in het dorp. Je geeft met deze leuke kleinigheidjes dus nog meer geluk dan je al denkt!

Sleutelhanger met gelukspoppetje

Vind je een van onze gelukspoppetjes sleutelhangers leuk en wilt je deze naamsleutelhangers in onze gelukspoppetjes winkel bestellen, geef ons dan bij opmerkingen, of via de mail door welke naam of woord we aan de gelukspoppetjes sleutelhanger mogen maken. Er mogen per sleutelhanger 7 letters (deze zijn 6x6 mm) aan, wil je meer dan 7 letters dan kun je deze bij bestellen. Hou je er rekening mee dat als je meer dan 10 letters wil je ook een langer touwtje bij moet bestellen, die gaan we dan voor je maken! Maat en grootte van de gelukssleutelhangers kunnen varieeren. We gebruiken standaard de vierkante letters (er zijn geen letters met een trema of streepjes ed) en in het geval van cijfers, gebruiken we de ronde cijferkralen! De stevige sleutelhangerring is ongeveer 2-2.5 cm doorsnee en de gelukspoppetjes hebben verschillende maten, die vind je bij de beschrijvingen van de betreffende gelukspoppetjes.

Cadeautje op maat

Wil je liever een ander gelukspoppetje aan de naamsleutelhanger, laat ons dat dan weten, we maken alles uniek voor je op maat! Bestel je sleutelhangers met een handgemaakt gelukspoppetje dan maken we deze van kralen speciaal voor je en is dus elk gelukshangertje anders!

*KAN NIET KIEZEN GELUKSPOPPETJE* is ook een keuze, wij maken dan een keuze voor jou, een verrassing dus! Bestel je meerdere gelukspoppetjes sleutelhanger met "kan niet kiezen" dan zorgen we ervoor dat je een leuke mix krijgt van onze gelukspoppetjes!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel