per pagina
Sorteer op
 • Geluksengeltje in pastelkleur
  Geluksengeltje in pastelkleur

  Handgemaakte geluksengeltjesZijn ze niet schattig? Deze handgemaakte geluksengeltjes van ongeveer 19 mm groot. Ze worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die daar heel erg blij van worden om te mogen maken. De…

  € 0,45
 • Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje
  Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje

  Bedankt sleutelhangermet het gelukspoppetje bijtje eraan. Deze sleutelhanger is erg leuk om iemand op een speciale manier te bedanken, bijvoorbeeld iemand die voor je planten heeft gezorgd in je vakantie, maar ook als…

  € 1,55
 • Meester sleutelhanger
  Meester sleutelhanger

  Meester bedankjeLeuk als je je meester een kleinigheidje wil geven op een speciale dag, bijvoorbeeld de dag van de leraar, of dag van de meester, dag van de leerkracht, zijn verjaardag of op het einde van het schooljaar als…

  € 2,00
 • Je bent goud waard gelukskaartje
  Je bent goud waard gelukskaartje

  Een geluks kaart met gelukspoppetje erop afgebeeld om aan iemand te geven of te sturen die wel een beetje extra geluk kan gebruiken.

  € 0,50
 • Bedankt juf gelukskaartje
  Bedankt juf gelukskaartje

  BEDANKT JUF GELUKSKAARTJEWil je je juf bedanken, bijvoorbeeld op het einde van het schooljaar? Dan is dit wel een heel schattig kaartje om te geven. Nog leuke maak je het juf bedankje als je er een geluks sleutelhanger met naam…

  € 0,50
 • Bedankt sleutelhanger met geluksbusje
  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje

  BEDANKT SLEUTELHANGER MET GELUKSBUSJEEen mooie handgemaakte sleutelhanger voor iemand die je graag wil bedanken. Bedankt omdat je hebt geholpen met verhuizen, bedankt voor de leuke vakantie, bedankt voor het lenen van je auto,…

  € 2,15
 • Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout
  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout

  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC houtWil je graag duurzaam geluk geven aan iemand, dan zijn deze naamsleutelhangers van FSC hout helemaal jou ding!

  Deze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang…

  € 2,70
  121 - 127 van 127 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Bedankjes

Redenen om een bedankje te sturen

Er zijn natuurlijk een heleboel redenen te verzinnen om iemand een lief bedankje te sturen. 

Een blijk van waardering omdat iemand je heeft geholpen of dat je een mooi cadeau hebt gekregen. Maar ook om iemand te bedanken voor de inzet en steun. Zo  kun je een bedankje geven aan iemand die je heeft gecoacht, je juf of je meester.

Of wat dacht je ervan om uit beleefdheid een bedankje te geven, gewoon omdat je blij bent met die persoon, bijvoorbeeld een vriendin of familie. Het versterkt ook de relatie die je hebt met de ontvanger van een gelukspoppetjes bedankje.

En dan zijn er uiteraard nog de bedankjes als traktatie of een bedankje voor de aanwezigheid op je bruiloft of babyshower.

Kortom er zijn altijd genoeg redenen te verzinnen om iemand een bedankje te geven. Waar wacht je nog op? Geef een gelukspoppetje met bedankt eraan aan iemand die speciaal voor je is!

Verschillende manieren om iemand te bedanken

Wij bieden verschillende bedankjes om weg te geven. Of het nu om 1 bedankje gaat of dat we iets mogen sturen aan alle collega's van een groot bedrijf. We zorgen voor een goede communicatie en verzorging vanaf de dagopvang voor mensen met een beperking.

 • Een persoonlijk bedankkaartje met een gelukspoppetje erbij. Mooi samen verpakt is een simpele manier om je waardering te laten blijken.
 • Een klein persoonlijk cadeautje als we aan het gelukspoppetje een lief woord of de naam van de ontvanger mogen laten maken. Het is een leuk aandenken dat de ontvanger echt kan gaan gebruiken en het dus vaak tegen zal komen.
 • Een oprecht dankwoord voor bijvoorbeeld je collega's. Dit kun je dan combineren met het geven van een beetje geluk in de vorm van een gelukspoppetje.

Dus of het nu gaat om een bedankje voor de juf, meester, bedankjes voor een bruiloft, bedankjes voor collega's of als traktatie, bij ons vind je altijd wel een gelukspoppetje dat past bij het bedanken voor die speciale gelegenheid!

Wie kun je allemaal bedanken?

Er zijn zoveel mensen die je kunt bedanken, als je er goed over nadenkt zijn er heel veel situaties te bedenken om een bedankje te geven als lief gebaar. 

 • Mensen die altijd voor je klaarstaan en er onvoorwaardelijk voor je zijn als het nodig is
 • Je vrienden, omdat ze er altijd voor je zijn, in goede of in slechte tijden
 • Je collega's om ze te bedanken voor het werkgeluk en steun op de werkvloer
 • Soms zie je je buren als goede vrienden en verdienen een bedankje voor het oppassen op je huis tijdens vakantie
 • Zorgverleners, de artsen en verpleegkundigen die zicht dag en nacht inzetten voor de goede zorg 
 • Je docenten, bijvoorbeeld een juf of meester bedankje voor hun inzet en inspiratie
 • Een coach bij het sporten of een leefstijlcoach die je helpt vol te houden
 • Kraamverzorgsters en verloskundigen voor het begeleiden bij de geboorte van je kindje
 • Bedankjes bij een kraamborrel of babyshower
 • Bedankjes om aan je gasten mee te geven na de bruiloft
 • Bedankjes voor je gasten in een hotel of B&B

Bedrijfsbedankjes voor klanten en medewerkers

Daar zijn heel veel mogelijkheden in. We kunnen een gelukspoppetje verpakken met een mooi kaartje, maar hoe leuk is het om het persoonlijk te maken. Daarom bieden we unieke persoonlijke bedankjes aan voor je klanten en gepersonaliseerde gelukspoppetjes voor je medewerkers. De naamsleutelhangers kunnen ook worden voorzien van de bedrijfsnaam met een mooi gepersonaliseerd gelukskaartje. Hiermee laat je zien dat iemand belangrijk is voor jou bedrijf!

Onze gelukspoppetjes worden met veel liefde en zorg gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Dat maakt het bedankje nog specialer, het draagt ook bij aan maatschappelijk belang. Deze speciale mensen draaien zo mee in onze maatschappij en krijgen daar ook de waardering voor!

Met onze bedrijfsbedankjes zorg je voor een blijvende indruk en laat zien dat je je klanten en medewerkers echt ziet staan!

Bedankt teksten

Dat is altijd even lastig om te bedenken. Welke tekst past bij welke gelegenheid? 
Of je nu op zoek bent naar persoonlijke bedankt teksten om je waardering aan iemand te tonen, een creatieve tekst om iemand te verrassen, een formele tekst voor je zakelijke relaties, een inspirerende tekst om iemand te motiveren, een humoristische tekst om iemand een lach op het gezicht te toveren, een bedankt tekst voor juf of meester, of een bedankt tekst voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum, we kunnen het allemaal voor je laten maken!

Met onze gelukskaartjes met bedankt teksten laat je zien dat je om iemand geeft en dat de ontvanger iets voor je betekend.

Bedankjes laten maken

Onze gelukspoppetjes bedankjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat met liefde en heel veel plezier maken. het is ook een prachtig proces om te zien.

Zo zijn er mensen die de hele dag willen knopen om de touwtjes van de gelukspoppetjes te maken. Dan zijn er mensen die sleutelhangers kunnen maken als ze maar allemaal hetzelfde zijn en er zijn mensen die al de verschillende namen kunnen maken. Ook zijn er mensen die liever de gelukskaartjes per 25 stuks aftellen of de gelukspoppetjes per 50 stuks. Maar er zijn ook mensen die met zorg alle kaartjes per stuk verpakken met een gelukspoppetje of gelukspoppetjes sleutelhanger. Zo zie je hoeveel geluk je verspreid als je bij ons je gelukspoppetjes besteld!

Andere situaties voor bedankjes

Er zijn diverse situaties waarbij we afscheid nemen van elkaar. Bijvoorbeeld als we gaan verhuizen, van baan wisselen of stoppen bij de tennis. Leuk om dan je collega's, sportmaatjes of klasgenootjes te bedanken met een houten gelukspoppetje voor hun vriendschap, sportiviteit en gezelligheid. Zoek je iets voor verdrietige omstandigheden? Kijk dan bij onze Troost Gelukspoppetjes.

Bedankjes zijn ook zeer geschikt als kindjes van het kinderdagverblijf over gaan naar de lagere school. Bedank de leidsters voor hun zorg en de kindjes van de groep. Als juf/meester kun je er ook je kinderen uit groep 8 mee bedanken. Wens je leerlingen veel plezier op de middelbare school. Hoe leuk is het dan om ze te bedanken en succes te wensen met onze bedankkaartjes. Met een bijpassend  gelukspoppetje erbij, maak je de bedankjes helemaal af. Bestel ze gemakkelijk in onze shop. En wil je ze ingepakt in een folie? Neem even contact op met ons voor de mogelijkheden. Dat geeft een leuke herinnering.

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel