Sorteer op
per pagina
 • Gelukswolkjes met zilverkleur touwtje
  Gelukswolkjes met zilverkleur touwtje

  Witte gelukswolkjes met een grijs/zilver kleur touwtje. De gelukspoppetjes zijn 22x17 mm, de prijs per stuk. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  € 0,39
 • Glitter kerstboompje
  Glitter kerstboompje

  Glitter kerstboompje om met een kerstkaart mee te sturen, of voor in de kerstboom, maar ook leuk om op een kerst cadeautje te plakken.

  Deze glitter denneboom is ongeveer 22x23 mm.

  € 0,39
 • Kerstman gelukshoofdje
  Kerstman gelukshoofdje

  Kerstman gelukshoofdje in de vorm van een kegeltje. Deze gelukskerstmannetjes zijn ongeveer 2 cm groot en leuk als decoratie met kerst, aan een kerstkaart, in de kerstboom, op een kerstcadeautje of voor aan de tafelschikking bv…

  € 0,39
 • Mini geluks hobbelpaardjes
  Mini geluks hobbelpaardjes

  Gelukspoppetjes i nverschillende kleuren, versie mini hobbelpaardje.

  Deze gelukshobbelpaardjes zijn ongeveer 21x16 mm en zijn natuurlijk leuk voor iedere paardrijden liefhebber, maar ook voor aan een bosje bloemen of aan een…

  € 0,39
 • Mini gelukskikkertje OP=OP!
  Mini gelukskikkertje OP=OP!

  Mini gelukskikkertje van ongeveer 20 mm groot. Deze gelukspoppetjes kikkertje zijn erg leuk aan een kaartje, bv een van onze gelukskaarten, maar ook aan een cadeautje of bos bloemen een leuk kleinigheidje!

  € 0,39
 • Open gelukshartje
  Open gelukshartje

  Open gelukshartje, een hartje dat voor heel veel gelegenheden gebruikt kan worden, voor de liefde, voor jou Valentijn op Valentijnsdag, bruiloft, als bedankje of om iemand een hart onder de riem te steken.

  Er zijn 2 versies van…

  € 0,39
 • Pastel geluksolifantjes
  Pastel geluksolifantjes

  Schattige gelukspoppetjes olifantje in pastel kleuren en witte of regenboogkleur touwtjes (anders dus dan op de foto). Deze handgemaakte geluksolifantjes worden assortie kleuren geleverd en zijn geprijsd per stuk. De afmetingen…

  € 0,39
 • Zeemeermin gelukspoppetje op=op
  Zeemeermin gelukspoppetje op=op

  Zeemeermin gelukspoppetje. Deze handgemaakte gelukspoppetjes zijn ongeveer 10 mm en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Er zijn verschilende soorten en deze worden door elkaar geleverd, zo zien ze er…

  € 0,39
 • Zeester gelukspoppetje OP=OP
  Zeester gelukspoppetje OP=OP

  Een handgemaakte zeester, een lief gelukshangertje om aan een cadeautje te hangen, of om naar iemand toe te sturen die gek is op de zee.
  De zeesterren worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn ongeveer…

  € 0,39
 • Zilverkleurige geluksvoetbal
  Zilverkleurige geluksvoetbal

  Voetbal gelukshangertjeDeze zilverkleur gelukshangertjes voetbal hebben allemaal een mooi zilverkleur touwtje. De geluksvoetbal is ongeveer 18 mm doorsnee en deze gelukspoppetjes worden allemaal met de hand gemaakt.

  Handgemaakte…

  € 0,39
 • Blauw gelukswolkje
  Blauw gelukswolkje

  Blauw gelukswolkje, leuk voor aan een kaartje, voor aan een (kraam-) cadeautje of als bedankje op een babyshower of kraamfeest. Deze blauwe gelukswolkjes zijn ongeveer 2.5 cm groot.

  € 0,40
 • Blauwe geluksvoetjes
  Blauwe geluksvoetjes

  Blauwe geluksvoetjes van ongeveer 24 mm.

  Deze geluksvoetjes zijn leuk als traktatie bij een geboorte, maar ook voor een gender reveal party of een babyshower.

  € 0,40
 • Geluks klavertje vier
  Geluks klavertje vier

  Gelukshangertje klavertje vier van ongeveer 25 mm groot. Dat moet toch wel dubbel geluk zijn, een klavertje vier en een gelukspoppetje in 1 versie! Leuk aan een kaartje, een cadeautje, traktatie, bedankje of in de grabbelton, maar…

  € 0,40
 • Geluks theater maskers
  Geluks theater maskers

  Geluks theater maskers. Een uniek door ons ontworpen gelukspoppetje dat voor heel veel gelegenheden gebruikt kan worden. Deze theater maskers zijn ongeveer 29x20 mm. Een leuke toitoitoi om cadeau te geven, maar ook voor een leuke…

  € 0,40
 • Gelukskerstboom met sneeuw
  Gelukskerstboom met sneeuw

  Gelukskerstboom met sneeuw van ongeveer 3 cm groot. Leuk voor met de kerstdagen aan een cadeautje, in de kerstboom, aan een kerstkaart of als decoratie bv aan een wine-charm.

  € 0,40
 • Geluksolifantje
  Geluksolifantje

  Geluksolifantje van ongeveer 25 mm. Leuk voor de dierenliefhebbers om er een sleutelhanger van te maken of om aan een cadeautje te hangen.

  € 0,40
 • Gelukssinterklaasboek
  Gelukssinterklaasboek

  HET GELUKSPOPPETJES BOEK VAN SINTERKLAASIn dit gelukssinterklaasboek staan alle namen van de lieve kindjes. Leuk voor aan cadeautjes, aan een sleutelhanger met de naam van een kindje of een leuk gelukspoppetje voor aan een…

  € 0,40
 • Geluksvoetbal zwart wit
  Geluksvoetbal zwart wit

  Geluksvoetballetjes in zwart wit.

  Deze geluksvoetballetjes zijn leuk om uit te delen bij een voetbaltoernooi, om te trakteren op een verjaardag of om aan een cadeautje te hangen voor een hele stoere jongen! Deze zwart witte…

  € 0,40
 • Gestreepte geluksballon OP=OP
  Gestreepte geluksballon OP=OP

  Gestreepte regenboog geluksballon van ongeveer 18 mm groot. Leuke geluksballonnen om aan een cadeatuje of kaartje te hangen, een traktatie of bedankje.

  € 0,40
 • -28%

  Heksje gelukspoppetje OP=OP
  Heksje gelukspoppetje OP=OP

  Heksje gelukspoppetje voor een leuke traktatie, tijdens een Halloween activiteit, voor aan een kaartje of een heksenfeest! Dit gelukspoppetje heksje is ongeveer 25x18 mm.

  Gelukspoppetje heksje, leuk voor aan een traktatie,…

  € 0,40 € 0,29
 • Matroesjka gelukspoppetje
  Matroesjka gelukspoppetje

  Geluksmatroesjka in verschillende vrolijke kleuren. Een geluks matroesjka is ongeveer 18 mm groot en worden per stuk assortie kleur geleverd,

  Deze geluksmatroesjka is erg leuk aan een kaartje, om een cadeautje mee te versieren,…

  € 0,40
 • Mini gelukslieveheersbeestje
  Mini gelukslieveheersbeestje

  Mini gelukspoppetje lieveheersbeestje van ongeveer 20 mm groot. We hebben een groot assortiment gelukspoppetje lieveheersbeestje, groot, mini, gewoon, als sticker, op kaarten of als strijkapplicatie.

  € 0,40
 • Naturel gelukshartje
  Naturel gelukshartje

  Naturel gelukshartje van ongeveer 25x23 mm. Een lief hartje als bedankje, of aan een trouwkaart, bij Valentijnsdag op een cadeautje of zomaar omdat je iemand lief vind.

  € 0,40
 • Nederlandse vlag
  Nederlandse vlag

  Nederlandse vlag

  € 0,40
Sorteer op
per pagina

Complete collectie gelukspoppetjes

Dat zijn er heel veel, heb je ze allemaal al eens bekeken? Dan kan het goed zijn dat er inmiddels al weer nieuwe gelukspoppetjes bij zijn gekomen. 

Wat kost een gelukspoppetje?

Gelukspoppetjes zijn er in diverse prijzen, De meeste zijn heel voordelig en worden allemaal afgetelt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Je kunt al voor 28 cent een gelukspoppetje kopen.

Op deze pagina van onze gelukspoppetjes winkel vind je al onze gelukspoppetjes uit ons assortiment. Hier vind je ze niet gesorteerd op thema of categorie, maar gewoon alle gelukspoppetjes op een rijtje! Staan er meerdere gelukspoppetjes op een foto? Houdt er dan rekening mee dat de prijs per stuk is. Wil je van die serie meerdere gelukspoppetjes bestellen? Dan sturen we ze in gemixte kleur naar je toe.

Hoeveel gelukspoppetjes zijn er?

We hebben in onze collectie meer dan 250 verschillende gelukspoppetjes. Dat zijn er veel he! En weet je, er komen steeds meer nieuwe ontwerpen bij, we zijn altijd bezig met het bedenken van nieuwe ontwerpen gelukspoppetjes. Soms krijgen we ook een mailtje van een klant die een gelukspopje mist in de coleectie en dan gaan we kijken of we een leuk ontwerp kunnen maken en het gelukspoppetje in de collectie op kunnen gaan nemen, zo hebben we steeds nieuw geluk voor je!

Kan ik ook een uniek gelukspoppetje laten maken?

UIteraard kan dat, je kunt bij ons een geluksontwerp laten maken en vanaf 5000 stuks kun je het uniek voor jezelf of je bedrijf hebben. Vind je dat een beetje veel, dan begrijpen we dat en kunnen we overleggen of het voor onze collectie misschien een leuk gelukspoppetje is. Dan laten we het maken en kun je ze per hoeveel je er wil gewoon bestellen. Dat is toch tof geluk!

Goedkope gelukspoppetjes

Ben je op zoek naar gelukspoppetjes goedkoop en betaalbaar, neem dan gerust eens een kijkje op onze pagina; goedkope gelukspoppetjes. Hier vind je gelukspoppetjes artikelen en een goedkoop gelukspoppetje dat met meerdere ois verpakt en je altijd een beetje geluk in huis hebt om te delen. Deze pakketjes worden verpakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat superleuk vinden om te mogen doen.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel