Sorteer op
per pagina
  • Gelukspoppetje dokter
    Gelukspoppetje dokter

    GeluksdoktertjeDeze dokter komt graag een beetje geluk brengen, leuk om te geven aan je dokter die je zo goed mogelijk heeft geholpen. Een kleine blijk van waardering voor het zorgpersoneel dat altijd voor iedereen klaar…

    € 0,79
Sorteer op
per pagina

Beroepen gelukspoppetjes

In onze eigen ontworpen unieke gelukspoppetjes serie, besteden we ook aandacht aan diverse beroepen.
We zijn gestart met enkele hulpverleners, zoals onze eigen politie-agent Vincent, verpleegster Diana en brandweerman Stijn. Een leuk gelukspoppetje voor de huisarts of dokters in het ziekenhuis. Inmiddels ook een postbode die vrolijk de post rondbrengt.
Natuurlijk mag het docent gelukspoppetje dat gebruikt kan worden voor juf en meester bedankje niet ontbreken.
Voor de reisbranche zijn het gelukskoffertje en geluks vliegtuigje leuke kleinigheidjes om mee te geven op reis.
Een geluks camera voor alle fotografen of om bij een fotoshoot mee te geven aan je klanten.
Het gelukstheater, of de geluksmaskers, voor iedereen die in de entertainment werkt. Deze zijn ook leuk voor de vrijwilligers die in het theater werken.
Het geluksspiegeltje mag niet ontbreken bij elke kapster of schoonheidsspecialiste.
Het gelukstaartje voor alle bakkers en koekebakkers, maar daar kan natuurlijk onze gelukskok ook voor worden gebruikt!
En wat dacht je van onze sprookjes figuren. Leuk voor medewerkers van een atractiepark, bv alle werknemers van de Efteling.
Voor medewerkers van dierentuinen zoals Blijdorp zijn onze geluksdieren wel heel leuk om aan te geven.

Uiteraard hebben we bij onze beroepen vol geluk ook bijpassende pennen en kaartjes. En we ontwerpen nog meer beroepen. Heb je een idee voor een beroep? Laat het ons weten.

Populaire sectoren voor gelukspoppetjes

Zoals hierboven al beschreven zijn er heel veel beroepen waar we gelukspoppetjes voor hebben. De juffen en meester gelukspoppetjes voor de school bedankjes, bijvoorbeeld op juffendag, meesterdag, de verjaardag van je docent of als afscheid op het einde van het schooljaar. Dat zijn nog eens leuke betaalbare bedankjes!
Voor in de gezondheidszorg worden veel van onze gelukspoppetjes besteld, een gelukspoppetje voor de arts of verpleegster die je zo goed heeft geholpen of voor al je collega's in de zorg bij een afscheid of jubileum.
En in het bedrijfsleven worden gelukspoppetjes vaak ingezet als relatiegeschenkjes of als "gelukspakketjes" relatiegeschenken. Dit zorgt voor een positieve associatie met het bedrijf. Maar ook voor kleine attenties voor de medewerkers in het bedrijf. We mogen zelfs deze bedankjes voor het personeel helemaal personaliseren en naar elk huisadres verzenden, zodat iedereen een mooi bedankje van het bedrijf op de mat terug vind. Hoe gaaf is dat! Het is voor een bedrijf een kleine moeite, maar geeft veel terug, want de medewerkers zullen het zeker waarderen dat er zo hard aan is gewerkt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Ook zijn gelukspopjes leuk voor teambilding uitjes, er ontstaat een saamhorigheid en verbondenheid binnen het team. Dus hang een leuk gelukspoppetje aan de uitnodiging en het geluk heeft zich al verspreid!
Voor sportverenigingen mogen we voor toernooien en speciale dagen gelukspoppetjes of gelukspoppetjes sleutelhangers laten maken op de dagopvang zodat iedereen een beetje geluk meekrijgt om er een fijn sportief toernooi van te maken.
En de gelukskoffertjes en geluksvliegtuigjes worden veel gebruikt in de toerisme sector. Ze worden mee gegeven aan toekomstige klanten, maar ook zijn ze erg leuk om te geven aan de klant als deze de reispapieren overhandigd krijgt.

Om een positieve indruk achter te laten bij potentiële klanten kunnen gelukspoppetjes ook worden ingezet als marketingtool bij beurzen en evenementen. Het krijgen van het gelukspopje is toch anders als een losse flyer en zal bij de klanten blijven hangen als: dit heb ik van dat bedrijf gekregen.

Op deze manier kunnen beroepen gelukspoppetjes op verschillende manieren worden ingezet om positieve relaties op te bouwen en te versterken.

 

Welk beroep heeft een gelukspoppetje?

We noemen hier even een aantal gelukspoppetjes beroepen die we al in de collectie hebben:

Mis je een beroep?

Mis je in onze gelukspopjes collectie een beroep waarvan je denkt, dat zou leuk zijn voor een houten gelukspoppetje, laat het ons weten en wie weet gaan we er eentje ontwerpen zodat het beroep van jou keuze ook een gelukspoppetje gaat krijgen!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel