Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Traditionele gelukspoppetjes, hoe lang bestaan ze al?

Een gelukspoppetje als talisman voor geluk en voorspoed

Onder de traditionele gelukspoppetjes verstaan we de ouderwetse gelukspoppetjes uit China. Die Chinese gelukspoppetjes zijn er al heel erg lang. Ze worden daar Fu Lu Shou genoemd. Deze gelukspopjes staan symbool voor de drie Chinese goden. Die van welvaart, geluk en lang leven.

Bamboe gelukspoppetjes

hebben een speciale betekenis of boodschap. Ze worden vaak gebruikt om iemand geluk te wensen als cadeautje. Daarnaast zijn er nu ook houten gelukspoppetjes van FSC hout gemaakt, duurzaam en mooi. 

Deze duurzame gelukspoppetjes zijn niet alleen mooi om te zien, ze dragen ook bij aan een beter milieu.

Gelukspoppetjes winkel

Wij hebben het grootste assortiment gelukspoppetjes. Niet alleen de traditionele gelukspoppetjes, maar ook honderden andere soorten gelukspoppetjes en gelukspoppetjes artikelen. En wil je 1 gelukspoppetje kopen of juist heel veel gelukspoppetjes, je bent bij ons aan het juiste adres. We werken niet met staffels maar houden de gelukspoppetjes prijzen voor iedereen zo laag mogelijk. 

Daarnaast zijn onze gelukspoppetjes niet zomaar gelukspoppetjes, het zijn houten gelukspoppetjes die zowel traditioneel als modern zijn.

Dus, of je nou op zoek bent naar Chinese gelukspoppetjes, houten gelukspoppetjes of andere varianten gelukspoppetjes, bij ons ben je aan het juiste adres!

Waar worden de gelukspoppetjes verpakt?

In Veldhoven bij de dagopvang voor mensen met een beperking worden al onze gelukspoppetjes met heel veel liefde verpakt. Wij vinden het heel belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te werken en daarom besteden we hier extra aandacht aan. Daarom worden ze op de dagbesteding een voor een verpakt. Zo zorgen we niet alleen voor geluk bij degene die ze ontvangt, maar ook bij die speciale mensen die ze verpakken. 

In onze gelukspoppetjes winkel vind je een ruime keuze aan allerlei gelukshangertjes die dus met veel zorg en aandag zijn verpakt door onze speciale harde werkers. Op deze manier zorgen we ervoor dat het geluk zicht verdubbelt, want zowel degene die ze verpakt als degene die ze ontvangt worden bij van al onze gelukspopjes!

Hoe lang bestaat gelukspoppetjes.eu al?

Gelukspoppetjes.eu is begonnen als kleine eenmanszaak in 2006. Dus al ruim 18 jaar vind je bij ons online gelukspoppetjes. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf met een team van toegewijde mensen. Een belangrijke persoon in ons bedrijf is dan ook onze vormgeefster Mo, die heel veel gelukspoppetjes en alle gelukspoppetjes kaartje ed ontwerpt, ook met de traditionele gelukspoppetjes erop.

Met de geschiedenis van meer dan 18 jaar is gelukspoppetjes.eu dan ook een betrouwbare bron voor al uw gelukspoppetjes en gelukspoppetjes vragen. We verzenden dagelijks (maandag t/m vrijdag) dus wil je je gelukspoppetjes snel in huis hebben dan kan dat. Dus als de post meewerkt; Vandaag gelukspoppetjes besteld, morgen in huis!

Wat kun je met traditionele gelukspoppetjes doen?

Wie kent ze niet, de traditionele gelukspoppetjes van hout. Deze houten poppetjes zijn gemakkelijk te bestellen in onze shop. Fijn om op voorraad te hebben. Gelukspoppetjes zijn leuk om ergens aan te hangen. Bijvoorbeeld aan een envelop met geld voor een verjaardagscadeau. Het biedt troost bij een kaartje in een verdrietige situatie. Het fleurt een bos bloemen net wat extra op. Maar het maakt ook een ingepakt cadeautje net iets feestelijker. En wat dacht je van een een sleutelhanger met naam.  Gewoon omdat iedereen wel een beetje extra geluk kan gebruiken! Neem eens een kijkje in onze gelukspoppetjes winkel en bestel onze unieke gelukspopjes online. Geef een beetje geluk cadeau en zo zie je dat een kleinigheidje ook eigenlijk heel bijzonder is.

Hoe lang bestaan gelukspoppetjes al?

De originele gelukspoppetjes kennen ik nog van vroeger, ik kocht ze zelf al bij ons in de Chinese winkel in de stad. Daar hadden ze toen alleen de bamboe gelukspoppetjes, de meer traditionele zeg maar. Veel mensen die ik ken (en ouder) kennen de gelukspoppetjes vooral als het traditionele gelukspoppetje.

Nu hebben we ook gewoon houten gelukspoppetjes die wat mooier van kwaliteit zijn, de Chinese poppetjes. Omdat we deze schattige gelukspopjes zo leuk vinden zijn er in onze webwinkel tal van leuke artikelen bij ontworpen waar de gelukspoppetjes op te zien zijn, denk aan gelukspennen, gelukskaartjes, affirmatiekaartjes en geluksnotitieblokjes. leuke kleinigheidjes om te trakteren op school, maar ook leuk om op je werk te trakteren, of als afscheid voor je collega's bij veranderen van baan, voor juffen cadeautje of om mensen te bedanken, bijvoorbeeld de hardwerkende mensen in de zorg. Daar hebben we ook speciale bedankjes voor laten maken maar die vind je weer in een andere categorie.

En vergeet niet: "Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt".

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel