Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Traditionele gelukspoppetjes

Wie kent ze niet, de traditionele gelukspoppetjes van hout. Deze houten poppetjes zijn gemakkelijk te bestellen in onze shop. Fijn om op voorraad te hebben. Gelukspoppetjes zijn leuk om ergens aan te hangen. Bijvoorbeeld aan een envelop met geld voor een verjaardagscadeau. Het biedt troost bij een kaartje in een verdrietige situatie. Het fleurt een bos bloemen net wat extra op. Maar het maakt ook een ingepakt cadeautje net iets feestelijker. En wat dacht je van een een sleutelhanger met naam.  Gewoon omdat iedereen wel een beetje extra geluk kan gebruiken! Neem eens een kijkje in onze gelukspoppetjes winkel en bestel onze unieke gelukspopjes online. Geef een beetje geluk cadeau en zo zie je dat een kleinigheidje ook eigenlijk heel bijzonder is.

Hoe lang bestaan gelukspoppetjes al?

De originele gelukspoppetjes kennen ik nog van vroeger, ik kocht ze zelf al bij ons in de Chinese winkel in de stad. Daar hadden ze toen alleen de bamboe gelukspoppetjes, de meer traditionele zeg maar. Veel mensen die ik ken (en ouder) kennen de gelukspoppetjes vooral als het traditionele gelukspoppetje.

Nu hebben we ook gewoon houten gelukspoppetjes die wat mooier van kwaliteit zijn, de Chinese poppetjes. Omdat we deze schattige gelukspopjes zo leuk vinden zijn er in onze webwinkel tal van leuke artikelen bij ontworpen waar de gelukspoppetjes op te zien zijn, denk aan gelukspennen, gelukskaartjes, affirmatiekaartjes en geluksnotitieblokjes. leuke kleinigheidjes om te trakteren op school, maar ook leuk om op je werk te trakteren, of als afscheid voor je collega's bij veranderen van baan, voor juffen cadeautje of om mensen te bedanken, bijvoorbeeld de hardwerkende mensen in de zorg. Daar hebben we ook speciale bedankjes voor laten maken maar die vind je weer in een andere categorie.

Waar worden de gelukspoppetjes verpakt?

Deze gewone gelukspoppetjes worden in zakjes verpakt per 50 stuks op de dagopvang voor mensen met een beperking, we werken dus vooral MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit geeft dubbel geluk, want de mensen vinden het heerlijk om de gelukskaartjes te verpakken, naamsleutelhangers te maken en de gelukspoppetjes te mogen verpakken. 

En vergeet niet: "Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt".

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel